Keizer Yachts

A Different approach

Er spreekt veel ervaring uit de Keizer 42. Dit vertaalt zich in zichtbare én onzichtbare voordelen. De Keizer 42 is een boot waarvan je elke dag meer van gaat houden.

De cockpit

is riant en het windscherm biedt bescherming tegen de elementen. Het prettige van de pantry buiten is dat de kajuit fris en droog blijft; bovendien is koken een sociaal gebeuren. Waarom zou je afgezonderd in de kajuit koken terwijl iedereen bovendeks is?

De kajuit

biedt indrukwekkende volume en stahoogte; prettig, bijvoorbeeld tijdens het omkleden. Vier vaste slaapplaatsen en een ruime badkamer met losse douchecel, ook hier is stahoogte.

Opgeruimd staat netjes

In het achterschip treft u een garage, voor een compacte bijboot of voor fenders en landvasten. Tot slot is ook de buiskap het vermelden waard. Als u “topless” vaart ligt de buiskap keurig, afgedekt “in” het windscherm.

Prestaties

Dubbele Volvo motoren – optioneel met joystick besturing – verplaatsen de boot eenvoudig en opmerkelijk stil.

Milieuvriendelijk

Bij Keizer beseffen we dat onze boot niet kan schitteren zonder achtergrond, zonder omgeving. Daarom hebben we met behulp van innovatieve technieken een duurzame en energiezuinige boot gebouwd. Het brandstofverbruik is verbazingwekkend laag wat bovendien zorgt voor lange tankintervals.