Guardian 50

Exclusief te koop bij BOOTHUIS.

Nicholas is een uniek schip, ontwikkelt voor avontuurlijke (zee)reizen in comfort en veiligheid. De Guardian 50 is technisch geavanceerd met ongecompliceerde bediening.

Voor een schip dat in dergelijk kleine oplage (2 exemplaren) is gebouwd, is er ontzettend grondig ontworpen en ontwikkeld. Het concept stamt van wijlen Bob Prakken. Prakken was ondermeer een ervaren zeezeiler en boven alles was hij eenĀ visionair. De kermerkende styling komt van de hand van Rene van der Velden. Het onderwaterschip kwam voor rekening van Van Oossanen te Wageningen. Voor de constructie werd gekozen voor een kostbaar en vooruitstrevend epoxy laminaat met schuimkern en Aramide vezels. Het resultaat mag er zijn; ze heeft een CE-A keurmerk en bovendien draagt dit moois ook de goedkeuring van Lloyds.

Indrukwekkende machinekamer. De motoren zijn dit voorjaar preventief gereviseerd door een gerenomeerd dieselbedrijf. Er zit garantie op de motoren tot mei 2025! Het schip in uitgerust met tal van bedienings- controle- en back-up systemen die ongebruikelijk zijn voor dergelijke jachten. Alles aan boord “communiceert” en zonodig geeft het schip de eigenaar een seintje op de mobiel.

Als u een zeegaand jacht zoals bijvoorbeeld een Elling, Nelson of Pilot overweegt moet u beslist een bezichtiging van deze Guardian aanvragen.

Nog een paar bijzonderheden van dit specifieke jacht

een eigenaar sinds nieuw

altijd binnen in een prive boothuis gelegen daardoor geen UV inwerking op exterieur, interieur. Ook de teak dekken zijn als nieuw.

navigatieapparatuur alles in 2021 vervangen door Raymarine

onnoemelijk veel zichtbare en onzichtbare upgrades ten opzichte van het standaard schip

Contact us

POA

Specs

Technic

Accommodation