Brandaris yachts by
Het Boothuis

De boten worden met geduld en liefde gebouwd, zonder compromissen.
U koopt hiermee het beste dat in deze klasse te koop is.

Brandaris Yachts

Brandaris Yachts bouwt boten, geïnspireerd op de officiersboten van zo’n 100 jaar geleden.

De boten bieden onmiskenbaar ingetogen schoonheid en praktische bruikbaarheid.

Enerzijds passen we échte materialen en ambachtelijk bouwwijze toe, anderzijds profiteren onze boten van moderne technieken die het gebruiksgemak vergroten.

De werf

Mogano Shipbuilding in Oud-Loosdrecht bouwt al sinds 1990 de mooiste, handgemaakte boten. De boten worden met geduld en liefde gebouwd, zonder compromissen.

U koopt hiermee het beste dat in deze klasse te koop is.

Échte materialen

als massief mahonie en teak. Ook vindt u aan boord geduldig gepolijst roestvast staal en de mooiste stofferingen, bijv. zacht leder met diamond stitching (ook wel “Bentley bekleding genoemd).

Er is veel ruimte voor uw persoonlijke wensen. We nemen alle tijd om uw voorkeuren in kaart te brengen en zodoende úw boot te bouwen.

Innovaties

als hybride of zelfs geheel electrisch varen en zaken als een “onzichtbaar anker” en geheel geïntegreerde biminitop maken het leven aan boord net wat aangenamer en vergroten uw vaargebied; denk hierbij aan de Amsterdamse grachten.

Vaargebied

De Brandaris komt op plekken waar andere boten het laten afweten. Haar elegante, lage profiel zorgt ervoor dat u wel nét onder die brug door kunt varen. Geen vervelende wachttijden en de meeste vaste bruggen zijn gewoon passeerbaar. Ook op ruim water voelt de Brandaris zich thuis. Lunchen in Volendam of een weekendje Vlieland? Met de Brandaris kan het allemaal.